SPLIT vloerlamp

vloerlamp designopen lamp 03

OPEN-animatie

De SPLIT vloerlamp dankt zijn naam aan de opening die de kap van de lamp heeft. Door die opening is het mogelijk de kap om de lichtbron heen te kantelen en te draaien. De lamp zelf staat stil maar met de kap focus je het licht in elke gewenste richting. De binnenkant van de kap is daarom ook spiegelglad gepolijst wat mooi contrasteert met de mat witte buitenkant. De opening loopt door in de essenhouten afsluiting. Dit is ook waar je de kap vastpakt om hem te draaien. Het snoer is weggewerkt in de essenhouten stok en de betonnen voet. Aan de onderzijde van de voet hebben we kunststof dopjes bevestigd ter bescherming van de vloer.

afmetingen: circa 140 cm
kleuren: wit
materialen: beton, essenhout, rvs
prijs: 795 euro

SPLIT vloerlamp

SPLIT vloerlamp (prototype)

vloerlamp

SPLIT vloerlamp

SPLIT vloerlamp

photos: petervandijk.net