HEI15 is een Limburgse bed & breakfast en tevens Stilst verkooppunt. De passies van eigenaren Julie en Stefan komen naar voren in deze B&B, namelijk het boerenbedrijf en interieurarchitectuur. In de gerenoveerde boerderij combineren ze landelijk karakter met hedendaagse architectuur. De architectuur verwijst naar de authenticiteit en vertrouwdheid van een landelijke boerenschuur of stal, maar dan met de moderniteit en duurzaamheid van vandaag.

Puur en eerlijk gebruik van materialen en stijlkeuzes zorgen ervoor dat stad en platteland bij elkaar komen met respect voor de historische waarden van de boerderij. Veel van de interieurproducten in deze B&B zijn tevens te koop. Het biedt gasten de kans de producten eerst zelf te ervaren in een daadwerkelijke leefomgeving. Van Stilst zijn er Handle wandhaken, Slim wandplanken, Stiles wanddecoratie en Set wandlampen.

HEI15 is gelegen in de landelijke omgeving van Sint Geertruid op korte afstand van Maastricht, Luik, Valkenburg.

Hei15
Julie en Stefan Lemlijn
Heiweg 9
6265 NL Sint-Geertruid
+31(0)434092266
info@hei15.nl