HIL bijzettafel

Een variant op de HILT bijzettafel is er één zonder de T-vormige handgreep. Vandaar de weggelaten T in de productnaam. Een hilt is het dwarsstuk aan het uiteinde van een schopsteel. Bij de Hilt bijzettafel is dat het deel van de houten poot dat boven het blad uitsteekt. En die hebben we bij de HIL bijzettafel dus achterwege gelaten. Handig wanneer je bijvoorbeeld een bord of een schaal op het blad wilt kunnen leggen. Dan is het praktischer om meer aflegruimte te hebben. En de tafel verliest zonder zijn hilt niets aan elegantie. De gebogen essenhouten poot en de roestvaststalen poot vormen een uitgebalanceerde constructie die op vrijwel elke onregelmatige ondergrond stabiel blijft.

afmetingen: 40x40x60cm;
kleuren: wit;
materialen: essenhout, rvs
prijs: 219 euro

design bijzettafel