HANDLE haken (naturel)

De Handle haken zijn gemaakt van nieuwe houten stelen, een variant op dezelfde haken van gebruikte stelen. De haken kun je met bijbehorende pluggen in de muur draaien en je kunt er bijvoorbeeld jassen, sjaals, hand- of theedoeken aan ophangen. Je kunt ze zowel netjes op een rij als quasi willekeurig aan de muur bevestigen. Elke set bevat drie haken: gedekt wit of blank hout. Contrasterend, ongerept hout komt eronder te voorschijn daar waar de haken zijn gezaagd en uitgefreesd.

De haken zijn voorzien van een zogenaamd stokeind, dat is een schroef aan één kant en een bout aan de andere kant. De schroefzijde zit in de haak en de uitstekende bout kun je in de meegeleverde pluggen draaien. Voorboren in de muur met 8 mm, doe de plug in het gat en draai de haak vast. De maximale belasting per haak is 2 kilogram.

afmetingen: 60 x 20-25 mm;
kleuren: variabel;
materialen: hout
prijs: 25 euro per set

wandhaken

houten wandhaken

set wandhaken

wandhaken

wandhaken

handle-coathooks

handle-hooks