STILES wanddecoratie

STILES is a een wanddecoratie van ruitvormige, houten tegels. Met deze tegels kun je je eigen fascinerende patroon op je muur samenstellen van zeshoeken. De zeshoeken lijken op hun beurt weer een 3d weergave van kubussen te zijn. Elk van de drie tegels van één zeshoek staat gedraaid ten opzichte van de ander waardoor het licht er net anders op valt. Als je er langs loopt lijken sommige tegels lichter en sommige tegels donkerder. Terwijl ze uit dezelfde plaat komen en dus feitelijk even licht van kleur zijn. Een compositie die het midden houdt tussen iets grafisch en een wandsculptuur. En niet gekaderd door een lijst maar meanderend over de muur.

De tegels zijn gemaakt van lasergesneden platen berken triplex. Ze zijn te bestellen in sets van 15 stuks (de foto geeft 45 stuks weer). Met de meegeleverde plakstippen kun je de tegels zo aan de muur plakken.

afmetingen: 19,2 x 11,2 x 0,3 cm;
materialen: berkenhout
prijs: 30 euro per 15 tegels

wall-decoration

wanddecoratie

stiles-02

stiles-03

stiles-04

stiles-05

stiles-verpakking-2wanddecoratie

foto: Peter van Dijk