HILT bijzettafel

Hilt is de naam voor het houten dwarsstuk van een schopsteel dat als handgreep dient. Bij deze bijzettafel functioneert de hilt om de tafel makkelijk op te tillen en te verplaatsen naar waar je maar wilt: je bank, je luie stoel of je bed. De verwijzing naar gereedschapsstelen zorgt dat je het intuïtief wilt optillen en het essenhout geeft een warme, aangename touch. Het ronde blad is van wit geverfd beuken multiplex. De gebogen rvs strip aan de onderkant brengt de tafel in balans met de gebogen houten poot. Daardoor heeft de tafel drie poten en zal altijd stabiel staan, ook als de vloer niet helemaal vlak is.

afmetingen: 40x40x60cm;
kleuren: wit;
materialen: essenhout, rvs
prijs: 249 euro

bijzettafel met handvat

bijzettafel

bijzettafel rvs

bijzettafel met handvat

bijzettafel

foto’s: Peter van Dijk