REK salontafel (essen)

Een essenhouten salontafel die zich aanpast aan jouw leefomgeving, dat is REK. Komt er bezoek, zet stoelen bij en schuif de tafel uit. Je kunt alle kopjes en glazen kwijt en berg je boek of breiset maar onderin. Geen zorgen dat je te ver doorschuift, een ingebouwde stop houdt het blad tegen. De twee schuifbare delen kun je los van elkaar in twee richting schuiven. Bekijk de video onderaan om te zien hoe dat werkt.
salontafel essenhout
De bladen en de dichte zijkanten van de REK salontafel zijn wit. De randen zijn afgewerkt met massief hout of volkern. Dit laatste is een hard materiaal met een zwarte kern en een witte toplaag die correspondeert met het wit van de bladen en de dichte zijkanten. Voor de houten randen kun je kiezen uit lichtgekleurd essen, het iets warme eiken of het echt donkere hout van walnoot. Een inkeping aan de kopse kanten vormt een handgreepje voor het uitschuiven: een subtiel detail. De afmetingen variëren: van 60 bij 80 cm tot maximaal 60 bij circa 160 cm of 80 bij 120 cm. REK koffietafel is familie van de bekende REK boekenkast.

afmetingen: 80-160 x 60-120 x 30 cm;
kleuren: wit;
materialen: essenhout, gepoedercoat staal;
prijs: 1795 euro

wooden coffee table

essenhouten salontafel
essenhouten salontafel

REK coffee table from Reinier de Jong on Vimeo.

foto: Peter van Dijk