SLIM legplank

Slim is een handige legplank voor in de keuken of badkamer. Bijvoorbeeld voor kruiden, olie of zeep. De essenhouten houders kun je met behulp van de ingedraaide bout en een bijgeleverde plug in de muur draaien. Bij een betegelde muur kun je ze op het kruispunt van twee voegen plaatsen zodat ze mooi uitlijnen met de tegels. De nominale breedte van het stalen plankje is 45 cm zodat je bij de gangbare tegelformaten goed uitkomt. Dat is dus de afstand tussen de punten waar de gaten in de muur komen. De totale breedte is daarmee 48 cm, gezien de dikte van de houten houders. De houders hebben een gleuf waar je de stalen legplank zo in kan schuiven.

afmetingen: 48 x 12 x 3 cm;
kleuren: wit;
materialen: essenhout, gepoedercoat staal;
prijs: 39 euro

bestellen

legplank

planchet

legplank

wandplank

plantenhouder

slimshelf-01

wandplankjes

slim-dark grey

minimalistische hanglamp

minimalist pendant

foto’s: Peter van Dijk & Reinier de Jong