Geen producten (0)

REK witte salontafel

€ 1.895,00 (inclusief btw 21%)
Levertijd 8 weken
Specificaties
Netto gewicht 65,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 80 x 60 x 31 cm
Omschrijving

Een witte salontafel

waarvan je de delen uitschuift in twee richtingen. Komen vrienden of familie op bezoek, schuif de REK salontafel maar uit. Je kunt alle kopjes kwijt en berg je spullen maar onderin. Geen zorgen dat je te ver doorschuift, een ingebouwde stop houdt het blad tegen. Het grootste element is stationair, de overige twee elementen kun je onafhankelijk van elkaar in twee richtingen uitschuiven. Hiermee kun je de tafel tot maximaal twee keer zo lang of tot twee keer zo breed maken: van 60 bij 80 cm tot maximaal 60 bij circa 160 cm of 80 bij 120 cm.

De tafelbladen en de gesloten zijkanten zijn afgewerkt met wit HPL (High Pressure Laminate). Dit is het meest slijtvaste materiaal in de meubelbranch en vele malen beter bestand tegen vlekken en krassen dan geverfde of gecoate oppervlaktes en zeker ook dan gemelamineerde oppervlaktes die je bij goedkope meubels aantreft. Dit materiaal is in zeer verschillende decors leverbaar, van beton tot marmer en van hout tot uni-kleuren. We gebruiken hiervoor HPL van het merk Egger. Voor een afwijkend decor kunt u contact met ons opnemen of eerst een kijkje nemen op de website van Egger: www.egger.com

De randen zijn afgewerkt met compact laminaat dat in Nederland ook wel bekend staat als volkern of onder de merknaam Trespa. Een inkeping aan de uiteinden vormt een greepje voor het uitschuiven: een subtiel detail. Onderaan de witte salontafel zijn vier siliconen dopjes gemonteerd die ervoor zorgen dat de tafel niet wegglijdt en die bijvoorbeeld een houten vloer beschermt tegen krassen.

Het gewicht van deze witte salontafel is ongeveer 60kg. De tafel wordt beschermd verpakt en geleverd op een pallet. Voor leveringen binnen Nederland kunnen we in overleg een moment van levering afspreken. Dit zal ongeveer 6 tot 8 weken na bestelling zijn. Aangezien het product op bestelling wordt gemaakt kan het niet gereclameerd worden. Bij (transport)schade zullen we uiteraard verantwoordelijkheid nemen door een nieuw exemplaar te maken of de gemaakte kosten te vergoeden.

De REK tafel is inmiddels een moderne klassieker aan het worden en heeft zijn weg gevonden naar klanten in de hele wereld. Bestel nu je witte salontafel.

Ook interessant

€ 249,00